Tegeluddsvägen 29 Stockholm,

$$

Tegeluddsvägen 29 Stockholm,

$$

image
Spela Bumperball

Bumperball®

Vad är Bumperball?

Precis som osthyveln är Bumperball en norsk uppfinning, men roligare och med mindre skaderisk. Det är en hysteriskt rolig aktivitet där ni i kompisgänget, arbetslaget, svensexan eller möhippan får dra på er stora plastbollar och spela fotboll. Eftersom ni är så fint inplastade är det helt okej att tacklas när det behövs för att få tag på bollen.

Vi fixar planeringen

När ni bokar ert evenemang via oss tar vi hand om all planering, så när ni kommer till den plats vi kommit överens om står allt färdigt och väntar på er. Förutom Bumperball erbjuder vi även Combat Archery Tag och fyrkamp. I fyrkampen ingår jättesäckhoppning, lagskidor, dragkamp och antingen Bumperball eller Archery Tag.

Stockholm

Bumperball Stockholm

Vi har organiserat event i Stockholm i flera år och spelar vanligtvis Bumperball på Gärdet där vi har tillstånd att hålla evenemang. Dessutom finns tillgång till dusch och bastu för er efter en svettig omgång Bumperball, Archery Tag eller fyrkamp.

Ni bestämmer – vi kommer

Om ni hellre spelar någon annanstans än Gärdet kommer vi gärna dit. Eftersom vi är ett mobilt företag kan vi åka med vår instruktör/domare och ställa upp mål och musikanläggning var som helst. Vi åker ofta till Norrtälje, Södertälje, Enköping, Huddinge, Eskilstuna och Sollentuna.

Bumperball året om

Man skulle kunna tro att Bumperball bara är en sommarsport, men det går precis lika bra att spela inomhus. Vi samarbetar med flera olika inomhushallar i Stockholmsområdet som vi gärna bokar åt er om ni önskar. Det går också bra att spela om ni har tillgång till en egen hall.

Både vardag och helg

Vi finns tillgängliga för er alla dagar i veckan, oavsett om ni vill spela en måndagskväll eller på en lördag. Att anpassa oss efter era önskemål för att göra ert evenemang så bra som möjligt är något vi verkligen brinner för, där flexibilitet och felfri service är våra ledord. Vi genomför ofta kickoffer och teambuilding för företag, hör av er om ni vill ha hjälp med planering för en dag ni kommer minnas länge.

karata

Priser

Best event är på plats i god tid innan och förbereder så att allt är klart för spel direkt när ni kommer. Vi har våra egna mål och kan därför ordna en plan på de flesta gräsbeklädda platser. Innan match har våra instruktörer en kort genomgång av regler och hur spelet går till. Under matchen agerar instruktören även som domare. Våran utrustning är testad och håller marknadens högsta kvalité.

Följande ingår

Bubble bollar – Domare/instruktör – Kort genomgång av regler och upplägg av spelet – Mål och plan (på gräsmattor har vi egna mål) – Musik

LILLA PAKETET

8-14 pers

60min 375:-/person

(minsta deb 3750:-)

90min 400:-/person

(minsta deb 4450:-)

120min 425:-/person

(minsta deb 4950:-)

BOKA NU

MELLAN PAKETET

15-20 pers

60min 325:-/person

(minsta deb 5250:-)

90min 350:-/person

(minsta deb 5625:-)

120min 375:-/person

(minsta deb 6000:-)

BOKA NU

STORA PAKETET

21-200+ pers

60min

Kontakta oss

90min

Kontakta oss

120min

Kontakta oss

BOKA NU

4-Kamp

Lägg till endast 100kr/person och gör evenemanget till en enda stor tävling!

footbal
footbal
footbal
footbal

Kontakta oss

Ni kan kontakta oss genom telefon, mail eller kontaktformuläret. Vi svarar på alla frågor eller bokningar inom 24h.

Våra kontor

Malmö, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Umeå

E-post

[email protected]

Telefon

+46(0)76 33 66 800

Gilla oss på facebook!

Välj den aktuella staden

Hur vill du bli kontaktad?

© 2017 Bestevent.se. Alla rättigheter förbehållna.

Innehar F-skattsedel