Tegeluddsvägen 29 Stockholm,

$$

image
Spela Bumperball

Bumperball®

Bumperball är fotboll fast bättre

En dag nådens år 2011 i vårt grannland Norge kom två män på den briljanta idén att man skulle kunna spela fotboll inuti en kroppsstor plastbubbla. Det har blivit en internationell succé och vi står till tjänst för att förmedla en hysteriskt rolig sportupplevelse till er om ni bokar via oss. Inuti bubblan tar man ingen skada om man skulle vilja tacklas heller.

Våra olika aktiviteter

Visst känner du ibland att det vore lite befriande att få skjuta med pil och båge på chefen, kollegorna eller kompisgänget? Då är Combat Archery Tag något för dig. Vi bygger en bana och ni delar upp er på två lag och skjuter på varandra. Det finns även Fyrkamp om ni hellre jobbar som lag än att bli osams över tveksamma mål och skott i ryggen.

Göteborg

Bumperball Göteborg

Vad är likheten mellan Bumperball och en picknick? Båda blir mindre trevliga när det är myror med! Nej, det är ju att de passar alldeles utmärkt i Slottsskogen. Vi har tillstånd att spela i och strax utanför Slottsskogen, så det är oftast där vi spelar. Men vi är öppna för förslag om ni vill spela i andra delar av Göteborg, kanske en svensexa i Majorna, en möhippa i Frölunda eller en födelsedagsfest i Kortedala?

Du kan även boka Bumperball i Malmö och Stockholm med oss, vi finns på flera orter.

Finns det gräs kan man spela

Om ni inte vill spela i Slottsskogen så kan vi självklart spela någon annanstans. Så länge det finns en gräsyta som är 20x30 meter så kan vi ställa upp våra mål och musikanläggningen, och så kommer vår instruktör som även jobbar som domare. Vi åker ofta till Mölndal, Västra Frölunda, Partille, Kungsbacka och Kungälv, har ni andra önskemål så är ni varmt välkomna att kontakta oss så löser vi det.

När solen skiner på den frusna Avenyn

Det är inte alltid så härligt att vara utomhus och spela, och vi tycker det är tragiskt om Bumperballs bara ska vara en sommarsport. Så vi samarbetar med flera inomhushallar och bokar gärna åt er om ni vill spela under vinterhalvåret, eller kommer och ställer i ordning om ni själva har en hall eller har bokat.

Måndag till söndag, vi är redo

Klart att man ska spela Bumperballs oavsett när andan faller på! Vill ni spela mitt i veckan eller på helgen så funkar det precis lika bra för oss. Vi är stolta över att vara ett företag som är flexibelt för att passa våra kunder och vill ge er bästa möjliga service. Planerar ni en kickoff eller teambuilding har vi lång erfarenhet av företagsevent och hjälper gärna till med planeringen.

karata

Priser

Best event är på plats i god tid innan och förbereder så att allt är klart för spel direkt när ni kommer. Vi har våra egna mål och kan därför ordna en plan på de flesta gräsbeklädda platser. Innan match har våra instruktörer en kort genomgång av regler och hur spelet går till. Under matchen agerar instruktören även som domare. Våran utrustning är testad och håller marknadens högsta kvalité.

Följande ingår

Bubble bollar – Domare/instruktör – Kort genomgång av regler och upplägg av spelet – Mål och plan (på gräsmattor har vi egna mål) – Musik

LILLA PAKETET

8-14 pers

60min 375:-/person

(minsta deb 3750:-)

90min 400:-/person

(minsta deb 4450:-)

120min 425:-/person

(minsta deb 4950:-)

BOKA NU

MELLAN PAKETET

15-20 pers

60min 325:-/person

(minsta deb 5250:-)

90min 350:-/person

(minsta deb 5625:-)

120min 375:-/person

(minsta deb 6000:-)

BOKA NU

STORA PAKETET

21-200+ pers

60min

Kontakta oss

90min

Kontakta oss

120min

Kontakta oss

BOKA NU

4-Kamp

Lägg till endast 100kr/person och gör evenemanget till en enda stor tävling!

footbal
footbal
footbal
footbal

Kontakta oss

Ni kan kontakta oss genom telefon, mail eller kontaktformuläret. Vi svarar på alla frågor eller bokningar inom 24h.

Våra kontor

Malmö, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Umeå

E-post

[email protected]

Telefon

+46(0)76 33 66 800

Gilla oss på facebook!

Välj den aktuella staden

Hur vill du bli kontaktad?

© 2017 Bestevent.se. Alla rättigheter förbehållna.

Innehar F-skattsedel