Tegeluddsvägen 29 Stockholm,

$$

image
Spela Bumperball

Bumperball®

Bumperball – en mångfacetterad sport

Hur beskriver man Bumperball lättast? Som en perfekt blandning mellan flipperspel, fotboll och såpbubblor. Egentligen är det ni i kompisgänget, arbetslaget eller klassen som får klä på er stora plastbubblor och sedan spela fotboll. Står någon i vägen för bollen är det bara att tacklas och hoppas att du hinner få in bollen i krysset innan någon tacklar dig.

Välj mellan våra aktiviteter

Vi har massor att erbjuda om ni vill ha en kul dag. Vi har Combat Archery Tag när ni på en färdig bana får skjuta på varandra med pil och båge. Är ni sugna på fyrkamp kombinerar ni Archery Tag eller Bumperball med dragkamp, jättesäckhoppning och lagskidor där ni får jobba som team istället för att tacklas och skjuta på varandra.

Gärdet

Bumperball Gärdet

Vanligtvis spelar vi på Gärdet när ni bokar Bumperball i Stockholm eftersom vi har tillstånd att hålla event här och för er som spelar finns det tillgång till dusch och bastu efteråt. När ni kommer till Gärdet har vi ställt upp mål, musikanläggning och vår duktiga instruktör/domare står redo.

Festen kommer till er

Om ni hellre spelar någon annanstans kommer vi gärna till er, så länge det finns en gräsyta på ca 20x30 meter för spelplanen. Vi åker ofta runt i Stockholmsområdet för att anordna Bumperball och kunder vill ofta att vi kommer till Norrtälje, Södertälje, Enköping, Huddinge, Eskilstuna och Sollentuna.

I regn och snö – Bumperballs funkar alltid

Vi anordnar Bumperball-event året om, men inte alltid utomhus. Det går nämligen precis lika bra att spela i en inomhushall om man föredrar det. Om ni önskar så bokar vi någon av de hallar som vi samarbetar med, om ni har tillgång till en egen hall så kommer vi och bygger upp där.

24/7-beredskap

Oavsett när på veckan eller dygnet ni vill spela Bumperball så finns vi där och ordnar, allt vi önskar är att ni bokar i förväg. Vi sätter era önskemål i första hand och är lika glada över att ordna en kickoff mitt i veckan som en födelsedagsfest, svensexa eller möhippa under helgen.

karata

Priser

Best event är på plats i god tid innan och förbereder så att allt är klart för spel direkt när ni kommer. Vi har våra egna mål och kan därför ordna en plan på de flesta gräsbeklädda platser. Innan match har våra instruktörer en kort genomgång av regler och hur spelet går till. Under matchen agerar instruktören även som domare. Våran utrustning är testad och håller marknadens högsta kvalité.

Följande ingår

Bubble bollar – Domare/instruktör – Kort genomgång av regler och upplägg av spelet – Mål och plan (på gräsmattor har vi egna mål) – Musik

LILLA PAKETET

8-14 pers

60min 375:-/person

(minsta deb 3750:-)

90min 400:-/person

(minsta deb 4450:-)

120min 425:-/person

(minsta deb 4950:-)

BOKA NU

MELLAN PAKETET

15-20 pers

60min 325:-/person

(minsta deb 5250:-)

90min 350:-/person

(minsta deb 5625:-)

120min 375:-/person

(minsta deb 6000:-)

BOKA NU

STORA PAKETET

21-200+ pers

60min

Kontakta oss

90min

Kontakta oss

120min

Kontakta oss

BOKA NU

4-Kamp

Lägg till endast 100kr/person och gör evenemanget till en enda stor tävling!

footbal
footbal
footbal
footbal

Kontakta oss

Ni kan kontakta oss genom telefon, mail eller kontaktformuläret. Vi svarar på alla frågor eller bokningar inom 24h.

Våra kontor

Malmö, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Umeå

E-post

[email protected]

Telefon

+46(0)76 33 66 800

Gilla oss på facebook!

Välj den aktuella staden

Hur vill du bli kontaktad?

© 2017 Bestevent.se. Alla rättigheter förbehållna.

Innehar F-skattsedel