Tegeluddsvägen 29 Stockholm,

$$

image
Spela Bumperball

Bumperball®

Bumperball, som fotboll fast bättre

Har du någonsin spelat fotboll och tänkt ”det här vore mycket roligare om alla sprang runt inuti plastbubblor”? Det tänkte två norrmän år 2011 och så kom Bumperball till världen. Vi tycker det är den bästa uppfinningen sedan skruvkork på vinflaskor. Vill ni ha en hysteriskt rolig dag är det oss du ska prata med.

Vi står för planeringen

När ni bokar via oss står vi för all planering och ni får det ansvarsfulla uppdraget att dyka upp på överenskommen plats och ha med er kläder som går att svettas i. Vi ser till att det finns en instruktör/domare, mål och en musikanläggning så ni kan hålla tempot och humöret på hög nivå hela matchen.

Malmö

Bumperball Malmö

Vanligtvis spelar vi på Handikappbadet på Ribersborgs strand (Ribban) eftersom vi har tillstånd att spela där, dessutom finns det dusch och bastu tillgängligt för er efteråt. De är öppna för allmänheten men går även boka för privat bruk. Perfekt för er som planerar en svensexa, möhippa eller heldag med kickoff och teambuilding.

Förutom Malmö går det även bra att boka oss för att spela Bumperball i Göteborg och Stockholm.

Var vill ni spela?

Har ni ett bättre förslag på var vi kan spela än Ribban? Vi är ett mobilt företag som gärna tar med oss våra Bumperballs, en domare/instruktör, mål och musikanläggning och kommer till er. Allt som behövs är en yta som är 20x30 meter och helst grästäckt. Våra plastbubblor tycker inte om grusplaner och det gör nog inte heller era knän heller om ni blir tacklade. Vi åker ofta till bland annat Köpenhamn, Lund, Lomma, Staffanstorp, Höllviken, Trelleborg, Ystad, Tomelilla och Simrishamn.

Svensk sommar eller vanlig vinter?

Är det inte väder att spela utomhus går det precis lika bra att spela Bumperball inomhus. Antingen bokar ni själva och vi kommer till er hall, eller så bokar vi Kockums fritid eller Bellevuestadion som vi har ett samarbete med.

Alla dagar och tider

Bumperball är inte en aktivitet reserverad för vissa dagar, vi ställer gärna upp och spelar oavsett veckodag eller tid på dygnet. Vill ni göra något kul en onsdag när det känns som att helgen är långt bort eller knuffas omkring på en fotbollsplan en söndag så är det oss ni ska höra av er till!

karata

Priser

Best event är på plats i god tid innan och förbereder så att allt är klart för spel direkt när ni kommer. Vi har våra egna mål och kan därför ordna en plan på de flesta gräsbeklädda platser. Innan match har våra instruktörer en kort genomgång av regler och hur spelet går till. Under matchen agerar instruktören även som domare. Våran utrustning är testad och håller marknadens högsta kvalité.

Följande ingår

Bubble bollar – Domare/instruktör – Kort genomgång av regler och upplägg av spelet – Mål och plan (på gräsmattor har vi egna mål) – Musik

LILLA PAKETET

8-14 pers

60min 375:-/person

(minsta deb 3750:-)

90min 400:-/person

(minsta deb 4450:-)

120min 425:-/person

(minsta deb 4950:-)

BOKA NU

MELLAN PAKETET

15-20 pers

60min 325:-/person

(minsta deb 5250:-)

90min 350:-/person

(minsta deb 5625:-)

120min 375:-/person

(minsta deb 6000:-)

BOKA NU

STORA PAKETET

21-200+ pers

60min

Kontakta oss

90min

Kontakta oss

120min

Kontakta oss

BOKA NU

4-Kamp

Lägg till endast 100kr/person och gör evenemanget till en enda stor tävling!

footbal
footbal
footbal
footbal

Kontakta oss

Ni kan kontakta oss genom telefon, mail eller kontaktformuläret. Vi svarar på alla frågor eller bokningar inom 24h.

Våra kontor

Malmö, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Umeå

E-post

[email protected]

Telefon

+46(0)76 33 66 800

Gilla oss på facebook!

Välj den aktuella staden

Hur vill du bli kontaktad?

© 2017 Bestevent.se. Alla rättigheter förbehållna.

Innehar F-skattsedel